Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین عابدینی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، موضوع اصلی این فیلم را پیوند اعضا و روایت ایثاگری خانواده های اهدا کننده عضو دانست و گفت: در این فیلم تلاش شده است تا گوشه ای از ایثارگری های خانواده های اهدا کننده عضو به تصویر کشیده شود.

وی افزود: تحقیق ها برای نگارش فیلمنامه این کار حدود یک سال به طور انجامید و در این مدت با همکاری مسئول پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی برای قرار گرفتن در فضای واقعی این رویداد، با خانواده اهدا کننده و عضوگیرنده در این مدت دیدار و با داستان ها، ‌سرنوشت و زندگی این خانواده ها از نزدیک آشنا شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عابدینی با بیان اینکه این فیلم در استان های قم و اراک فیلمبرداری شده است، ‌ادامه داد: فیلم کمی بیش از  ۱۷ دقیقه است که مراحل تولید آن بیش از ۶ ماه به طول انجامید که در آن از بازیگران نوجوان و حرفه ای استفاده شده است.

نویسنده و کارگردان این فیلم کوتاه، ‌با اشاره به بازی درخشان ستایش شم آبادی بازیگر نوجوان قمی در این فیلم گفت: جشنواره اسکرین پاور از جمله جشنواره های معتبر دنیا است که در لندن برگزار می شود که جایزه بهترین بازیگر به عنوان یکی از مهمترین جوایز این جشنواره در بخش کودک به دلیل بازی روان شم آبادی به وی داده شد.

وی ادامه داد: ترکیب بازیگران  نوجوان و حرفه ای در این فیلم کوتاه موجب شده تا تمام اعضای خانواده با این فیلم درگیر شده و به دلیل بازی خوب بازیگران این کشش و تاثیر تا پس از پایان فیلم نیز مخاطبان را درگیر خود نگه می دارد.

نویسنده و کارگردان این فیلم کوتاه افزود: معصومه رضائیان دیگر بازیگر نوجوان این فیلم نیز به دلیل تسلط زیاد در ایفای نقش خود،‌ توانسته تحسین مخاطبان را کسب کند.

در این فیلم کوتاه علاوه بر ستایش شم آبادی،‌ فرزانه خان محمدی، معصومه رضائیان، مرتضی جلالی، مرتضی ایجادی، عطیه حسین آبادی و حسین فلاحبه ایفای نقش پرداختند ضمن اینکه روح الله جعفری به عنوان تصویربردار، محمدحسین عابدینی طراح صحنه و لباس و امیر کریم پناه به عنوان صدابردار و صداگذار حضور داشتند.

علی اصغر بهاری، موسیقی؛ سید حسن جوادی، اصلاح رنگ و نور؛ حسین سلیمی مرام، دستیار کارگردان؛ رضا غفاریان،‌ دستیار تصویربردار و علیرضا محسنی،‌ دستیاری صدابردار این فیلم کوتاه را به عهده داشتند.

«ویدا(ستایش شم آبادی) ، دختر  نوجوانی است که برادرش را از دست داده است و قرار است تا خانواده ای که از برادر آنها ، قلب دریافت کرده اند را ملاقات کند؛ اما او در روز میهمانی ، قهر می کند و از اتاق، بیرون نمی آید و با مادرش (فرزانه خان محمدی) نیز دچار مشکل می شود؛ از سوی دیگر، ارنواز (معصومه رضاییان) ، دختری که از آنها قلب دریافت کرده است، مشتاقانه پافشاری می کند که ویدا را ببیند تا اینکه ...» این خلاصه داستان درامی به نویسندگی و کارگردانی محمدحسین عابدینی است که با بازی مثال زد شخصیت های اصلی داستان،‌ یکی از مهمترین جایزه های جشنواره «اسکرین پاور» انگلستان را برای ایران و قم رقم زد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم دانشگاه علوم پزشکی پیوند قلب قم فیلم برداری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم دانشگاه علوم پزشکی پیوند قلب قم فیلم برداری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم دانشگاه علوم پزشکی پیوند قلب قم فیلم برداری اخبار کنکور فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۸۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، آیین بزرگداشت روز ملی خلیج فارس و تقدیر از برگزیدگان جشنواره کیش بهشت خانواده برگزار شد.

فاطمه حسینی از بندرعباس، مرتضی رحمتی از تهران و مهدی قنواتی از اهواز در بخش طراحی پوستر عناوین اول تا سوم بخش جوایز ملی را کسب کردند.

نگین استادی نیز جایزه بخش ویژه آزاد را کسب کرد و در بخش ویژه کیشوندی نیز عاطفه چراغ چشم دیپلم افتخار دریافت کرد.

هیات داوران در بخش فیلم ۱۰۰ ثانیه ای هیچ اثری را برای کسب رتبه نخست اعلام نکردند.

آیدا حافظی از تهران مقام دوم و سمیه محمدی از کیش و علی اشرف از تهران نیز مقام سوم مشترک را کسب کردند.

حسن جمشیدی از تهران در بخش ویژه آزاد و مهدی کشتکار نیز در بخش ویژه کیشوندی دیپلم افتخار را کسب کردند.

سید حسن حسینی از تهران، علی خوانین از شیراز و امیر عنایتی از تهران عناوین اول تا سوم بخش عکس را در حوزه جوایز ملی کسب کردند.

امین رحمانی از تاکستان در بخش ویژه آزاد و جابر غلامی نیز در بخش ویژه کیشوندی تندیس و دیپلم افتخار جشنواره را دریافت کردند.

امین رحمانی از تاکستان، وجیهه شکاری آذر و محمود خاکباز از کیش نیز در بخش عکس موبایلی دیپلم افتخار دریافت کردند.

دیگر خبرها

  • نامزدی امباپه و انریکه برای دو جایزه ارزشمند
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • جایزه فردی خوشحالم نمی کند/ قرارداد کادرفنی باید زودتر مشخص شود
  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد